En specialgrossist med fokus på flygbranschen

Vi har normalt dagliga leveranser till de ledande flygcateringföretagen vid Arlanda samt levererar regelbundet till de övriga flygplatserna i Sverige liksom till de största flygplatserna i Danmark, Norge, Finland och Baltikum.

Leveranser till Danmark och Norge har tidigare skötts av vår danska enhet ifrån logistikcentret Bröndby utanför Köpenhamn men idag och tills vidare sköter vi distributionen till dessa länder från Sverige med hjälp av lokala samarbetspartners.

Vår verksamhet omfattar allt från import, export, lager, distribution, marknadsföring och försäljning av varor. Det mesta vi gör har någon anknytning till flygbranschen i Norden. Som leverantör till flygplatser innehar vi och våra transportpartners alla nödvändiga tillstånd som exempelvis känd leverantör.

Skandjuice har även försäljning till annan travel retail som tåg och färjor. Är du verksam inom någon av dessa branscher så ta gärna kontakt med oss för en dialog kring möjligt samarbete.

Skandjuice historia

Skandjuice historia juicetillverkning Skandjuice historia leverans av juice Skandjuice historia kampanj på juice
Klicka på bilderna för att zooma in.

Skandjuice började sin verksamhet med att tillverka juice, därav namnet. Även om juice inte längre är det enda vi gör så har Skandjuice blivit ett begrepp i branschen och vi har valt att behålla det namnet. Samma år som Sveriges bilar styrde över till höger sida på vägen startade Gunnar och Stickan upp en juicefabrik här i Huddinge, året var 1967. Då var inriktningen legotillverkning av frusen juice till bl.a EPA, Findus, Winner, Domus m.fl. Samtidigt startades det upp en produktionslinje för flygplansanpassade förpackningar. Mitten av 80-talet flyttades produktionen till Gent i Belgien. Idag har vi ingen egen tillverkning, utan är ett rent import och grossistföretag med inriktning främst mot resande, flyg och cateringindustrin.